Om företaget

Till en början arbetade jag, Arne Persson och min son som isolerare hos den enda isolerfirma som fanns i Östersund då.
1990 startade jag Arnes Isolering AB. Jag arbetade ensam där i ett par år och anställde sedan min äldste son Mikael, som då jobbade kvar hos min tidigare arbetsgivare. Sedan dess har det rullat på med olika anställda, 6 st som mest.
Sedan ett par år tillbaka jobbar även min andre son hos oss.

Mina kunder är främst företag, såsom vvs-firmor och ventilationsfirmor, fjärrvärmelev. (Jämtkraft, Graningen, Vattenfall). Vi har även gjort ett större plåtisoleringsarbete på Östersunds nya kraftvärmeverk.

 
Vårt arbetsområde är till största delen Östersund med omnejd, men vi jobbar över hela Jämtland-Härjedalen. Vi har även gjort jobb i Kalix i Norr och Eskilstuna i söder.

Jag sponsrar både idrottsföreningar och lite annat av och till. Själv är jag idrottsintresserad och åker själv en hel del längdskidor, typ Vasalopp och lite andra tävlingar. Det är ett bra sätt att hålla sig frisk och kry.

Fr.o.m 2013 01 01 sker det ett generationsskifte i företaget. Mina söner Mikael palmqvist och Niklas Göransson tar då över företaget och driver det vidare i samma anda som tidigare. Jag, Arne Persson kommer att finnas till hands tillsvidare. Mikael är nu VD: tel 0703279895 och Niklas vice VD: 0703764653